Dagelijks worden door SOEPlokaal vele liters soep bereid. De soepen zijn lekker en gezond, vol van smaak door gebruik van vele groenten, kruiden en specerijen, en al dan niet met vlees of gevogelte. Ze zijn verrassend in geur, kleur en smaak en zullen je zintuigen prikkelen. Door het gebruik van een grote diversiteit aan groenten, vormen de soepen een mooie basis voor je dagelijkse vitaminen en mineralen inname. Een kommetje soep is heel voedzaam en levert al snel zo’n 200 gram groenten op. In de bereidingen proberen we de groente van het seizoen te volgen wat ten goede komt in de beste smaak op dat moment en met het meeste respect voor natuur en milieu.

Iedere week of zelfs dagelijks een nieuwe verse soep?
De soepen van SOEPlokaal worden in emmertjes van 0,5L en 1,0L verkocht bij Kaas&Delicatessen winkel Smaeck, Dorpsstraat 4 in Oisterwijk. Het assortiment is steeds wisselend, afhankelijk van seizoen en vraag, met een aantal toppers zoals oma’s groentensoep, zoete aardappel en hartige kippensoep als vaste keuze. Maar ook voor de fijnproever, die eens een andere smaak wil proberen, worden er exclusievere soepen verkocht. We streven ernaar dat de klant elke week kan proeven van nieuwe smaken.

Ook voor grotere hoeveelheden soep kan je bij SOEPlokaal terecht. Voor een sportclub, bedrijfslunch of feestje thuis, bereiden wij een soep op bestelling. Vanaf 5 liter bezorgen en in Oisterwijk bezorgen wij die gratis. Daarbuiten zal een kleine vergoeding gerekend worden. Voor meer info graag contact via info@soeplokaal.nl.